Колледжде өткізген жылдарыңыз үшін үлкен алғыс айтамын, осы 4 жыл бойы көп нәрсені үйрендім, көптеген жақсы адамдармен, мұғалімдермен кездестім. Зерттеулерге қатысты олар мұнда жақсы сабақ береді, пара бермейді, бәрі ақылмен шешіледі, адал жағдай, тұтастай алғанда тамаша колледж, тіпті біз аяқтағанымызға өкініш білдіреміз.
Мен жарты жыл бойы «Вечное Небо» мейрамханасында өндірістік практикадан өтіп жүрмін. Мен ас әзірлегенді жақсы көремін, үйде көбіне өзім дайындайтынмын, сондықтанда маған кәсіп таңдау оңай болды. Әрбір тағамды сүйіспеншілікпен дайындауға тырысамын! Әсіресе күрделі тағамдарды, мысалы, бешбармақ дайындаған өте қызықты. Колледжді аяқтағаннан кейін шетелде аспаздық оқуды жалғастырғым келеді. Тамақтануды ұйымдастыру мамандығына түсетін абитуриенттерге тәжірибені көбірек жинақтауға, түрлі тағамдарды зерделеуге кеңес берер едім.
Көбірек көрсету
Жасыру
Аспаз болып бір жылға жуық жұмыс істеймін. Бұрын үйде жиі жалғыз қалуға тура келетін, сол кезде өзіме дайындауды үйрендім, сол себепті аспаз мамандығын таңдадым. DelPapa-да жұмыс істеу үшін барлық жағдайлар жасалған – заманауи ас үй, пештен жұмыс орнына дейін екі-ақ қадам, сол себепті жасау жеңіл және ыңғайлы. Осы мейрамханалар желісіне алғаш рет тәжірибе алуға келген кезде (менің алғашқы жұмыс орным Төле би көшесіндегі – DelPapa) маған өте жақсы көмектесті және жылы қарсы алды. Бастығымның ақылы осы кезге дейін есімде. Пасталар, стейктер, сиыр мойынтұмарларын дайындағандыжақсы көремін. АМжСК аяқтағаннан кейін университетке түсіп және осы мамандық бойынша білімімді жалғастыруды ойлап жүрмін. Осындай беделді жерде практикадан өту мүмкіндігін тудырғаны үшін колледжге алғысымды білдіремін!
Көбірек көрсету
Жасыру
Бастапқыда мен АМжСК-і туралы ашық есіктер күнінде естідім. Колледжді таңдау кезінде мен орналасқан жерін, мұғалімдердің кәсіпқойлығын және оқушыларға деген қарым-қатынастарын байқадым.Біздің АМжСК шағын, бірақ онда біз бір отбасы сияқтымыз және біздің директорымыз анамыз сияқты бізді жақсы көреді және бағалайды. 2 курс, «Есеп және аудит»